UP
Privacy Verklaring Bluesky-Gellak

Bluesky-Gellak is een onderdeel van Instituut Penso

Instituut Penso
van Trieststraat 1-d
6512CW Nijmegen

Uw privacy is belangrijk voor ons bij Bluesky-Gellak. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend om de door u bestelde producten te verzenden, voor zover u hiertoe toestemming hebt verleend.
We hechten veel waarde aan de bescherming, vertrouwelijkheid en integriteit van uw persoonsgegevens.
In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens wij verzamelen wanneer u van onze producten en diensten gebruikmaakt, waarom we deze gegevens nodig hebben en hoe we deze gebruiken.

Onze Diensten
Blueksy-Gellak biedt een betaaloplossing en een contactformulier aan wanneer u bij ons producten besteld of een vraag stelt.
Hier worden alleen de gegevens van u opgenomen de wij nodig hebben om uw vraag te beantwoorden of de door u bestelde producten bij u af te leveren!

Welke persoonsgegevens worden verzameld?
We hebben bepaalde persoonsgegevens nodig om de producten aan u te sturen.
Sommige van deze gegevens geeft u direct, bijvoorbeeld wanneer u een bestelling doet of een vraag stelt! Wanneer u bij Bluesky-Gellak een bestelling doet, verwerken we de volgende gegevens:

Naam
Email
Adres
Telefoon
Huisnummer + Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Land


Persoonsgegevens verwerken

Bluesky-Gellak verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Het afhandelen van uw betaling
U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om producten of vervangende producten te kunnen leveren
Om goederen en diensten bij u af te leveren
Het eventueel versturen van nieuwsbrieven naar uw emailadres

Persoonsgegevens bewaren

Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
U kunt te allen tijde u NAW gegevens laten verwijderen door een Mail naar ons te sturen

Delen van persoonsgegevens met derden

Bluesky-Gellak geeft uw gegevens nooit door aan derden!

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers onze website gebruiken.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.
Wij hebben hier geen invloed op.

Facebook

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken, zoals Facebook. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door Facebook. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven).

Leest u de privacyverklaring van Facebook (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief aan waarmee wij geïnteresseerden informeren over onze diensten en aanverwante zaken.
Het adressenbestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.
U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar Uitschrijven Nieuwsbrief

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Bluesky-Gellak gebruikt alleen technische en functionele (session)cookies.
En analytische(session) cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone.
De Session Cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak.
Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen, zonder deze zg. Session Cookies functioneert onze website niet meer!
U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.
Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren of te verwijderen.
Dit kunt u doen door uw gegevens op te vragen via de mail bij Bluesky-Gellak.nl

Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen.
Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.
Bluesky-Gellak zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Bluesky-Gellak wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Persoonsgegevens beveiligen

Bluesky-Gellak neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
De Bluesky-Site is beveiligd met SSL encryptie zodat al de data die verstuurd of ingevuld wordt om bijvoorbeeld een betaling af te ronden wordt versleuteld, dus onleesbaar wordt gemaakt!

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen.
Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.




Inloggen- Privacyverklaring -Voorwaarden-Informatie
Werkwijze Gellak -Vraag-Contact
PNP-Gellak.nl
Bluesky-Gellak.nl
Voor al uw Gellak Producten
Voor vragen bel 024-3220165

Facebook

Bluesky-Gellak
Algemeen: Over Ons
Privacyverklaring
Retour
Voorwaarden
Vraag
Contact
Kleuren:
Bluesky Nieuw
Top en Basecoat
Bluesky Gellak 1
Bluesky A Serie
Gum Gel
Bluesky Pastel
Kleuren:
Bluesky Neon
Bluesky TC
Bluesky GP
Bluesky Overige
French Manicure Builder Gel
Overige:
Login
Werkwijze Gellak
Webshop Acties
Startersets
Aanbiedingen
Materialen
Logo
Facebook